top of page

6 Soruda Organizasyon Ekibimizi Tanıyın

Updated: May 26, 2021



Kariyer gelişiminize şüphesiz katkı sağlayacak çalışmalarla Instagram’dan aşina olduğunuz Organizasyon Ekibimizi yakından tanıyalım. Mert, mükemmeli planlayanlardan ve bugün sorularımızı cevaplayacak.



 


Hangi konseptte etkinlikler yapıyorsunuz?


Her alanda ve her konseptte, herkese hitap edebilecek etkinlikler yapıyoruz fakat pandemi döneminden dolayı şu anda online etkinlikler yapabiliyoruz. Alanında öncü isimlerin geldiği paneller haricinde topluluk olarak kaynaşabileceğimiz etkinlikler de düzenliyoruz.



Gerçekleştirdiğiniz etkinliklerle hangi fikri veya fikirleri uyandırmayı amaçlıyorsunuz?


Birçok farklı alanda etkinlikler düzenliyoruz. Her alanda hem insanların bilgilenmesi hem de keyif alması bizim için önemli. Topluluğumuzun yapısı gereği, çoğunlukla savunma, bilim ve teknoloji alanında etkinlikler düzenlediğimiz söylenebilir. Bu yaptığımız etkinliklerle bilgi verirken aynı zamanda insanları teşvik de ediyoruz.



Pandemi sürecinde, ekibinizin avantajlı olduğunu düşündünüz mü?


Hem avantajlı hem dezavantajlı olduğumuz noktalar var. Pandemiden dolayı yapabileceğimiz şeyler kısıtlanıyor. Bundan dolayı işler bizim adımıza zorlaşabiliyor. Avantajlı olduğumuz nokta ise etkinliklere katılım artabiliyor.



Online platformda katılımcılarla ve zirvedekilerle buluşmak daha kolay oldu, diyebilir misiniz?


Evet, daha kolay oldu. Etkinliklerimiz online olduğu için insanlar evlerinden rahatça katılabiliyor. Bu yüzden de işimiz kolaylaştı.



Bu süreçte kişisel veya grup olarak zorlandığınız oldu mu?


Pandemiden dolayı hepimiz ara sıra bunalabiliyoruz fakat takım olarak birbirimizi destekleyerek zorlanmaları en aza indirgemeye çalışıyoruz.



Ekibin bir parçası olmak size ne kattı?


Hazırlıkta olan biri olarak yeni arkadaşlar edindim. Bunun dışında iyi bir takım olduğumuz için birbirimizin özelliklerini geliştiriyoruz diyebilirim. İş hayatına atılmadan önce resmi bir şekilde insanlar ile iletişime geçiyoruz ve bu da doğal olarak ileride her

birimize avantaj sağlayacak.



 


Vakit ayırıp sorularımı cevapladığı için Mert'e teşekkür etmek isterim. Yüzyüze gelemesek de H-Mech ruhunu diri tutmaya devam ediyoruz. Siz de ekibe katılmak isterseniz ne yapmanız gerektiğini biliyorsunuz.


H-Mech, zirvede seni bekliyor.

83 views0 comments
Post: Blog2_Post
bottom of page